Politica de Confidentialitate 
(Privacy Policy)


Politica de Confidentialitate explica modul in care site-ul Forme Fit.ro (un proiect Femeia Fit) foloseste datele tale personale.

Politica de confidentialitatea se aplica tuturor vizitatorilor site-ului, abonatiilor la newsletter, afiliatiilor si clientilor.

Informatiile tale personale la care vom avea access sunt:

  • Numele si prenumele tau
  • Adresa ta de email

Toate aceste informatii sunt strict protejate si folosite doar pentru transmiterea informatiilor prin email, acordarea datelor de acces la a produsele cumparate.

Aceste informatii nu vor fi niciodata folosite in alte scopuri, vandute sau impartasite cu terte persoane.

Achizitia programelor, materialelor informative si video-urilor atasate, se realizeaza in siguranta 100% cu ajutorul unor intermediari de plati online.

In acest fel datele specifice cardului tau de credit sau de debit sunt procesate doar de catre acesti intermediari si nu ajung in nici un moment la cunostiinta site-ul FormeFit.ro sau FemeiaFit.ro

Nota: Acesta politica poate fi schimbata la orice moment fara o instiintare prealabila. Este datoria ta sa o verifici inainte de a-ti introduce datele persoanale pe site.


Politica Anti-Piraterie 


Politica Anti-Piraterie informeaza cititorii si clientilor site-ul FormeFit.ro (un proiect Femeia Fit) cu privire la dreptul de autor asupra tuturor materialelor si continutului de pe toate paginile website-ului.

Continutul, materialele, video-urile si toate informatiile cuprinse in acest website si documentele Forme Fit.ro sunt realizate si protejate de dreptul de autor al detinatorului site-ului, Olivia de la Femeia Fit.

Copierea, duplicarea, publicarea mai departe a informatiilor sau comercializarea mai departe a materialelor marca FormeFit.ro se poate realiza doar cu acordul in prealabil al autorului, Olivia de la Femeia Fit.


Politica de Returnare
(Refund Policy)


Toate materialele si programele marca FormeFit.ro sunt insotite de catre o garantie specificata pe pagina de descriere a produsului.

In ceea ce priveste rezultatele obtinute cu ajutorul programelor si serviciilor oferite de Forme Fit si Femeia Fit, acestea depind in foarte mare masura de cat de bine sunt utilizate si aplicate de catre cumparator.

Din acest motiv FemeiaFit.ro ofera posibilitatea de returnare a sumelor reprezentand contravaloarea produselor informationale doar daca garantia mai este valabila.