Felicitari. Iata comanda ta:

Forme Fit Acasa

Platforma Online de Antrenamente Strong si Sweaty lunare pentru o silueta tonifiata, in 20 de minute sau mai putin

Carmen

Forme Fit Acasa e bestial pentru mamici ocupate ca mine.

Antrenamentele sunt grozave, scurte si ma tin de treaba cu ele, chiar daca am doi copii foarte energici si un job cu norma intreaga.

Sunt in cea mai buna forma a mea. Port rochite de acum 7ani si nu ma mai strang. Am timp sa fac exercitiile si sa fiu cu familia mea.

Suportul din comunitate, motivatia si sprijinul primit de la Olivia ma ajuta mult cand simt ca ma prinde lenea!

Pasul 1: Introdu datele tale de contact

Datele de mai sus sunt folosite pentru a-ti crea contul pe site si trimite detaliile de acces la platforma online. Te rog asigura-te ca sunt corecte.

Pasul 2: Alege pachetul dorit

Garantie Completa: Toti Banii Inapoi

Sunt atat de sigura ca iti vei tonifia corpul, vei da jos centimetri din talie si iti vor placea la nebunie exercitiile si antrenamentele mele, incat daca nu esti multumita cu ceea ce primesti dupa ce faci plata, imi trimiti un email in primele 24 de ore si iti returnez toti bani in cont, pana la ultimul banut!

Forme Fit Acasa este un program de fitness 100% digital, cu materiale incarcate intr-o zona speciala de membri. Vei avea acces pe baza de user si parola. Nu se trimit prin posta cd-uri sau carti.

Plata 100% Sigura si Confidentiala

Nu avem niciodata acces la datele tale bancare. Siguranta platii online e garantata de unul dintre cei mai buni intermediari din lume: 2CheckOut.com

Ai nevoie de ajutor cu comanda?

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii: